Διάφορα

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ

By  | 

Για τη συμμετοχή στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Tο βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου, θα φωταγωγηθούν με μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish, τα Δημαρχεία και με τον συμβολικό αυτό τρόπο θα δώσουν δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

«Εάν θέλετε να συμβάλλετε και εσείς, μπορείτε να μεταβείτε στο φωταγωγημένο σημείο, φορώντας κάτι μπλε, και να αναρτήσετε μία φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece). Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον οργανισμό να φτάσει σε ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν ΑΝΑΓΚΗ από την εκπλήρωση της ευχής τους!»,

Το μήνυμα των διοργανωτών

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43 η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds