Γειτονικοί Δήμοι

Άφθονο γέλιο χάρισαν στους θεατές οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης ΑΡΚΑΣ «Η Ζωή Μετά» στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου

By  | 

Τα κείμενα και οι χαρακτήρες του ΑΡΚΑ, του αγαπημένου Έλληνα σκιτσογράφου και συγγραφέα ζωντάνεψαν επί σκηνής στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου στην θεατρική παράσταση «Η Ζωή Μετά», χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές που απόλαυσαν την παράσταση τηρουμένων των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον covid-19.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Νικολαράκος.                                                                                       Μετά το θερμό καλωσόρισμά του στους παριστάμενους, ο κ. Νικολαράκος υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προαγωγή του κοινωνικού αγαθού του πολιτισμού στην πόλη και την παροχή ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στους πολίτες.Επίσης, ευχαρίστησε εγκάρδια για την άψογη διοργάνωση όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και τα μέλη του θιάσου για την όμορφη βραδιά που χάρισαν σε όλους.                           

Στη θεατρική παράσταση, ως σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο τη θεατρική διασκευή, όσο και τη σκηνοθεσία, με πολύ χιούμορ και με λιτό, αλλά καυστικό τρόπο, σχολίασαν την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους, αλλά και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια της παράστασης, κρίθηκε υποδειγματική η τήρηση των μέτρων προστασίας από το Δήμο Αμαρουσίου για την αποφυγή της εξάπλωσης του covid-19.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds