Δήμος Κηφισιάς

𝝖𝝢𝝤𝝞𝝟𝝩𝝤 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝤´ Επόμενη συνάντηση 𝟱ου 𝝟𝝪𝝟𝝠𝝤𝚼 𝟠-𝟞-𝟚𝟘𝟚𝟛.

By  | 

🔺

Ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ξεκίνησε τον 𝟱𝝾 Κύκλο του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας νέων επιχειρηματικών ιδεών καθώς και την εξέλιξή τους σε επιτυχημένες και βιώσιμες επιχειρήσεις.

🔺

Κατά την υλοποίηση του Προγράμματος, πραγματοποιούνται Επιχειρηματικά Εργαστήρια (𝗐𝗈𝗋𝗄𝗌𝗁𝗈𝗉𝗌), στα οποία παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στους συμμετέχοντες, από εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους επιχειρηματικότητας σε διάφορα θεματικά πεδία.

🔺

Παράλληλα, ενθαρρύνεται η δικτύωση και η συνεργασία των συμμετεχόντων με την αγορά, ώστε να αναπτύσσεται διάδραση και αλληλεπίδραση για την βελτίωση και ολοκλήρωση των επιχειρηματικών ιδεών στην πορεία ωρίμανσης τους σε επιχειρήσεις.

🔺

Με δεδομένο ότι το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας -ξεκίνησε αρχικά το 𝟤𝟢𝟣𝟨 και έκτοτε ολοκληρώθηκαν τέσσερεις κύκλοι στους οποίους υποβλήθηκαν 𝟣𝟧𝟪 επιχειρηματικές ιδέες, υλοποιήθηκαν 𝟧𝟨 επιχειρηματικά εργαστήρια, διακρίθηκαν 𝟣𝟤 νικητές και δημιουργήθηκαν πάνω από 𝟣𝟧 βιώσιμες επιχειρήσεις- κρίθηκε ότι δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για τους τωρινούς συμμετέχοντες, από το να αλληλοεπιδράσουν με εκείνους που βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνους λίγα χρόνια πριν. Έτσι, πραγματοποιήθηκε ´Ανοικτό Επιχειρηματικό Εργαστήριο´, στο οποίο οι φετινοί συμμετέχοντες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε παλαιότερους συμμετέχοντες οι οποίοι σήμερα επιχειρούν με επιτυχία.Από τους παλαιότερους συμμετέχοντες παραβρέθηκαν οι:𝟣. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου: 𝖣𝖭𝖠 𝖭𝗎𝗍𝗋𝗂𝖼𝗈𝖺𝖼𝗁𝟤. Σπέρη Ευστρατίου & Πένυ Τσατσαμπά: 𝖧𝗈𝗆𝗈𝖽𝖾𝗅𝖿𝗂𝗇𝗎𝗌𝟥. Ελένα Γιώτη & Γιάννης Μηλάτος: 𝖳𝗂𝖼𝗄𝖾𝗍 𝖲𝖾𝗅𝗅𝖾𝗋𝟦. Δημήτρης Γκίρτζαλης: 𝖬𝗂𝗇𝖽 𝖳𝗁𝖾 𝖧𝖺𝗂𝗋𝟧. Ανδρέας Ζερκούλης: 𝖨𝗇𝗇𝖺𝗀𝗋𝗈𝗌𝟨. Γιώργος Τσίτσος: 𝖬𝗒 𝖢𝗈𝗇𝗇𝖾𝖼𝗍𝗂𝗈𝗇Όλοι τόνισαν την σημαντική συμβολή των χρηστικών συμβουλών για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους καθώς και την υποστήριξη του Δήμου και στα επόμενα βήματα τους κατά την είσοδο στην αγορά.Το ´𝝖𝝢𝝤𝝞𝝟𝝩𝝤 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝤´ προσέλκυσε το ενδιαφέρον και δημοτών οι οποίοι, όχι μόνο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις. Είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις απόψεις τους επί των επιχειρηματικών ιδεών που παρουσιάστηκαν και να προτείνουν περαιτέρω επικοινωνία για την υποστήριξή τους.Η συνάντηση έκλεισε, με τον ορισμό της επόμενης ανοικτής συνάντησης στις 𝟖 𝚰𝚶𝚼𝚴𝚰𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟑.

ℹ️

Για περισσότερες πληροφορίες,επικοινωνείτε με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο:𝟤𝟣𝟥𝟤𝟢𝟢𝟩𝟤𝟤𝟦, 𝗏𝖺𝗅𝖾𝗇𝗍𝗂𝗇𝖺𝗄𝗈𝗎𝗇𝖺𝖽𝗂@𝗄𝗂𝖿𝗂𝗌𝗌𝗂𝖺.𝗀𝗋.Αpμόδιος Υλοποίησης του Πpογpάμματος, ο Αντιδήμαpχος Επιχειpηματικότητας Ευάγγελος Αυλήτης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds