ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Συγχαρητήρια στον ΑΟ Πεύκης για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ”

By  | 

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στην οικογένεια του  ΑΟ Πεύκης για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών δίνει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου: «Η  ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Πεύκης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους για άλλη μια φορά φέτος με την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην τεχνική ηγεσία, στους συμπολίτες μας που από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στήριξαν την ομάδα σε κάθε βήμα της, αλλά κυρίως στους αθλητές που έφεραν την επιτυχία. Η άνοδος έρχεται να επιβραβεύσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ως Δήμος έχουμε θέσει τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και πάλι μπράβο στον ΑΟ Πεύκης!»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds