Δήμος Κηφισιάς

ΜΠΑΖΑΡ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με τις όμορφες δημιουργίες των μαμάδων και των γιαγιάδων των προσκόπων του 2ο Σύστημα Προσκόπων Κηφισιάς-2nd Scouts Group of Kifissia.

Με επιτυχία έκλεισε το χθεσινό μπαζάρ του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς από τις 10πμ έως τις 14.00.

Χειροποίητες λαμπάδες, κεριά, διακοσμητικά κουνελάκια, καλάθια με προϊόντα,κουλουράκια νηστίσιμα αλλά και πασχαλινά, σπιτικές μαρμελάδες από βιολογικά φρούτα όλα φτιαγμένα από τις μαμάδες των προσκόπων και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν από τους πρώτους που επισκέφτηκε το μπαζάρ και έκανε τα ψώνια του. Η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη όχι μόνο ψώνισε αλλά πήρε θέση πίσω από τον πάγκο και βοήθησε στην πώληση!

Πολύς κόσμος έκανε τα πασχαλινά του ψώνια του από εκεί όπως άλλωστε και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στην προετοιμασία αλλά και απλοί περαστικοί που ενθουσιάστηκαν με τις δημιουργίες των μαμάδων και των προσκόπων!

Και του χρόνου ραντεβού και πάλι στο ίδιο σημείο!!!

Η Αντιπεριφερειάρχης κ.Λουκία Κεφαλογιάννη με τον αρχηγό Συστήματος Παναγιώτη Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο ΕΚΣ Φούλη Παγκαλίδου και Αγγελική Μεταξά, γονέας Προσκόπων, τέως μέλος ΕΚΣ και εθελόντρια.


Η Πρόεδρος του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου ΑΓΑΠΗ Κυβέλη Λάσκαρι με τον σύζυγό της και Ιδρυτή του Σωματείου Ιωάννη Φυρίγο και τον Αρχηγό του 2ου Συστήματος.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds