ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής το Κύπελλο Ακρόπολις 2023

By  | 

Το 37ο Κύπελλο Ακρόπολις διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας (FIE) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη.

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στην αυλαία της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, η κα Κεφαλογιάννη έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και στην Εθνική ομάδα σπάθης γυναικών η οποία κατέκτησε την ιστορική 7η θέση στη διοργάνωση. Μια επιτυχία που δίνει «φτερά» στη γαλανόλευκη να παλέψει για το δύσκολο στόχο της Ολυμπιακής πρόκρισης.

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης και σύσσωμη η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχει αποδείξει ότι στηρίζει τις διεθνείς διοργανώσεις που μεγαλώνουν την εξωστρέφειά μας και ενισχύουν το όραμά μας για μια Περιφέρεια πρότυπο υγείας και ευζωίας με βάση τον αθλητισμό. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της Γ Λιγνό, στους προπονητές και σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και στην ελληνική μας ομάδα για τις προσπάθειες τους και το υψηλό επίπεδο των αγώνων», ανέφερε η κα Κεφαλογιάννη, η οποία στο περιθώριο της διοργάνωσης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον εκτελεστικό Πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ξιφασκίας (FIE), Μ. Κατσιαδάκη, καθώς με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπ. Καπράλο.

Πριν από την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στα Τέμπη που συγκλόνισε τη χώρα μας τα ξημερώματα της Τετάρτης 1/3.


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds