Γειτονικοί Δήμοι

Σε θετική κατεύθυνση οι συζητήσεις για το Φυσικό Αέριο. Στο Δήμο Διονύσου ο Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών της Ε.Δ.Α. Αττικής

By  | 

Μία ακόμη προπαρασκευαστική συνάντηση για το Φυσικό Αέριο πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διονύσου την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, μεταξύ του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και του Διευθυντή Ανάπτυξης Υποδομών της Εταιρίας Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α. Αττικής)  Ιωάννη Ντρούκα, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιάννη Φωτάκη, Στέφανου Κριεμάδη και Χρήστου Παπαβασιλείου.

Η συνάντηση αφορούσε την ένταξη των περιοχών του Δήμου Διονύσου στο 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Ε.Δ.Α. Αττικής, προκειμένου αυτές να αρχίσουν σταδιακά να συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου από το 2021 και μετά.

«Οι συζητήσεις για το Φυσικό Αέριο είναι σε θετική κατεύθυνση και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Εκτιμώ ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα, δεδομένου ότι η  Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α. Αττικής) έχει μέσα στα άμεσα πλάνα ανάπτυξής της το Δήμο Διονύσου. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να δρομολογήσουμε την ολοκλήρωση σημαντικών υποδομών που έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Δήμο μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κος Καλαφατέλης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds