Δήμος Κηφισιάς

TO KOINOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

By  | 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Δημ. Γκατσόπουλος»του δημαρχείου Κηφισιάς. Όσοι ήταν στην τελετή, αντάλλαξαν ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά. Ο Πρόεδρος Πέτρος Τσιλιγκίρης ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης που είχε οργανώσει τα πάντα. Τα πρόσωπα που παρεβρέθηκαν ήταν πολλά τόσο από την τοπική αυτοδιοίκηση όσο κι από φίλους. Ο σεβαστός πατέρας Σέργιος Βαρελάς, προϊστάμενος της ενορίας της Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς, που έδωσε την ευλογία του, η Dr. Ανδρομάχη Κατσελάκη , Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που παρουσίασε τον οδηγό καθοδηγούμενης επίσκεψης του Κοιμητηρίου Κηφισιάς, o οποίος και θα βρίσκεται, εντός ολίγων ημερών, στη διάθεση του ευρέως κοινού και, βεβαίως, τους αγαπητούς συμπολίτες μας όπως την Εύα Μαθιουδάκη, συγγραφέα του βιβλίου «Μέρες Κηφισιάς» και τον Κώστα Μαντά, συγγραφέα του βιβλίου «50 χρόνια τηλεόραση». Οι συγγραφείς πρόσφεραν τα βιβλία τους στους τυχερούς της πίτας. Ο πρώτος τυχερός ήταν ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ.Δημητροπουλος, που απουσίαζε αλλά η τύχη του ήταν παρούσα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο συμπολίτης μας βουλευτής Βορείου Τομέα και τ. Υπουργός Ανδρέας Λοβερδος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο τ. δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολητάς που παρέστησαν, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα πολλών παράλληλων εκδηλώσεων. Εκεί, επίσης, ήταν ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Κουρμαδιάς , οι τ. Αντιδημάρχοι Γιώργος Παπαδόπουλος και Αλέξης Μακρής , ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης Πέτρος Σφηκακης , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νίκος Σαντοριναίος, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η πρόεδρος της ΠΡΟΝΟΗ Αγγελική Βαλασοπούλου, η πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας ΄Λάουρα Αλιμπράντη, η προεδρος του Συλλόγου Κηφισιωτών Βάσω Τσαλαβούτα, η πρόεδρος του Συλλόγου Χίων κα Πιτίδου, η Γενική Γραμματέας της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής κα Βασιλική Πιτούλη , ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς κ. Γ.Δρομούσης .

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι συμπολίτες μας Εύα Μαθιουδάκη και Αντώνη Βάρσο για το έργο τους και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία με δώρο την κύβο-ελληνική σημαία από τα χέρια του Dr ΠανταζήΚωνσταντίνου Χούλη, ιδρυτή και διευθυντής του Μουσείου Γρίφων Καστελλόριζου.

Και του χρόνου με υγεία!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds