Δήμος Κηφισιάς

Πέθανε στα 54 η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στις Χρυσές Σφαίρες, δύο μέρες πριν

By  | 

λίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον θάνατο της κόρης του Ελβις Πρίσλεϊ, Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και παιδί του θρύλου του rock n’ roll, Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 54 ετών

Δύο μέρες πριν το θάνατό της, καταβεβλημένη, εμφανίστηκε ως επίτιμη καλεσμένη στις Χρυσές Σφαίρες όπου ήταν υποψήφια για βράβευση η ταινία «Ελβις» για τη ζωή του πατέρα της Ελβις Πρίσλεϊ. Μάλιστα όταν o Oστιν Μπάτλερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου για την ταινία, ευχαρίστησε την Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ η οποία τον χειροκροτούσε από κάτω.

Η εικόνα της κόρης του Ελβις Πρίσλεϊ στις «Χρυσές Σφαίρες» το βράδυ της Τρίτης είχε προκαλέσει σε πολλούς ανησυχία, που είχαν δει το ασταθές βάδισμά της.

Δείτε βίντεο από τη βραδιά:


Στο δεύτερο βίντεο η κόρη του Ελβις Πρίσλεϊ περπατά με αργό και ασταθές βήμα και μάλιστα οι χρήστες του διαδικτύου εξέφραζαν την ανησυχία τους γράφοντας «Τι συμβαίνει με τη Λίζα;».

Η Λίσα Μαρί Πρίσιλα ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο.

πηγή:

Αρχική


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds