Διάφορα

Life Skills Experience Program

By  | 

Αν θέλετε να υποδεχτείτε το νέο έτος με αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, το καλύτερο είναι να το εξασφαλίσετε.

Συνήθως η καλή διάθεση και οι ευχές διαρκούν τις πρώτες μέρες του χρόνου και μετά χάνονται στην πίεση της καθημερινότητας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία, τις συνήθειες και τις ικανότητες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε ηρεμία, δύναμη και αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω μας και σε όλες τις καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτή την ηρεμία ψυχής, τη δύναμη μυαλού και την αυτοπεποίθηση θα σας προσφέρει εγγυημένα το νέο πρόγραμμα Life Skills Experience, που ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Τι είναι το Life Skills Experience;

Το Life Skills Experience Program, του Believe in Youείναι ένα δομημένο πρόγραμμα αυτοβελτίωσης, που πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει για πάντα τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Στο πρόγραμμα διδάσκονται οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής, που μας δίνουν τα εφόδια να αντιμετωπίζουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση κάθε κατάσταση ζωής.  

Δεξιότητες όπως η αυτοπεποίθηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η επικοινωνία, η διεκδικητικότητα και η διαχείριση χρόνου είναι απολύτως απαραίτητες σε όλους μας. Μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα, να ζούμε συνειδητά…

Το Life Skills Experience Program είναι πολύ απλά ένα manual ευτυχισμένης ζωής”.

Είναι ένα signature πρόγραμμα εκπαίδευσης και αυτοβελτίωσης που δημιούργησε η Εύη Ξυραφά -σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας- το 2015.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία από για 8 συνεχόμενα χρόνια και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Η Εύη Ξυραφά, εισηγήτρια του προγράμματος και δημιουργός του Believe in You, έχει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και το coaching και έχει πάθος να βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ευτυχισμένοι.

Σε ποιούς απευθύνεται το Life Skills Experience Program;

Το Life Skills Experience είναι κατάλληλο για εσάς εφόσον:

 • Αυτή την περίοδο ζορίζεστε συναισθηματικά και χρειάζεστε τόνωση της ψυχολογίας σας.
 • Αν νιώθετε φόβο και άγχος με όλα αυτά που συμβαίνουν και θέλετε να δυναμώσετε πνευματικά.
 • Αν έχετε βαρεθεί να σας καταπιέζουν οι άλλοι, γιατί δεν λέτε όχι και δεν βάζετε κατάλληλα όρια.
 • Αν αισθάνεστε απογοητευμένοι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και θέλετε να θέσετε στόχους και να τους κυνηγήσετε με πίστη και πρόγραμμα.
 • Τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε την αλλαγή στη ζωή σας φέτος και απλώς χρειάζεται ενθάρρυνση και υποστήριξη για να το υλοποιήσετε.

Αίτηση συμμετοχής

Αποτελέσματα του Life Skills

Το 99% των συμμετεχόντων που έχουν βιώσει την εμπειρία του Life Skills Experience δηλώνουν ευχαριστημένοι και ότι θα το σύστηναν σε φίλους τους.

Στο τέλος του προγράμματος αισθάνονται ενδυναμωμένοι, με αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι ο έλεγχος της ζωής τους είναι στο χέρι τους.

Αποτελέσματα του Life Skills

Τα αποτελέσματα του Life Skills που είναι κοινά για όλους είναι τα εξής:

 • Έλεγχος του άγχους
 • Αισιοδοξία
 • Γαλήνη και δύναμη
 • Βελτίωση της επικοινωνίας
 • Καλύτερη επαφή με τον εαυτό
 • Αυτοπεποίθηση και διεκδικητικότητα
 • Χαρά στη ζωή

Δείτε πώς οι ίδιοι περιγράφουν τι αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους σε προηγούμενα προγράμματα.

Αίτηση συμμετοχής

Τι κάνει το Life Skills Experience Program να ξεχωρίζει;

Το Life Skills Experience Program είναι ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων, που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στη ζωή σας, που τόσο επιθυμείτε.

 • Σε κλίμα ομάδας, με συνδυασμό εκπαίδευσης και coaching, οι συμμετέχοντες επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και αλληλοϋποστηρίζονται, με στόχο την ενδυνάμωση του καθενός για την υλοποίηση των στόχων του.
 • Αυτό που διαφοροποιεί το Life Skills Experience σε σχέση με οποιοδήποτε πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που υπάρχει, είναι το ότι προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες, που αφήνει τόσο γλυκιά γεύση που δεν θέλουν να τελειώσει. Σε ένα ευχάριστο κλίμα, που ο καθένας αισθάνεται ασφάλεια να εκφραστεί και να μοιραστεί αυτά που τον απασχολούν, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βιωματικά τις 10 δεξιότητες ζωής.

Οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής συνθέτουν το pazl της ζωής μας

Δεξιότητες που η μία οδηγεί στην άλλη, η άλλη κουμπώνει στην άλλη, κάνοντας κλικ όπως τα κομμάτια ενός παζλ όταν ενώνονται. Οι 10 δεξιότητες συνθέτουν το παζλ της ίδιας μας της ζωής, καθώς είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ζούμε ευτυχισμένοι, αρκεί να τις εφαρμόζουμε.

Η Εύη Ξυραφά έχει το χάρισμα να εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τις έννοιες του προγράμματος, χρησιμοποιώντας παραδείγματα που σου μένουν για χρόνια. Κάνει αυτό το “κλικ” στο μυαλό των ανθρώπων, σπάζοντας νοητικά μπλοκαρίσματα που τους κρατάνε πίσω και τους εμποδίζουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι μια ισχυρή θέληση για αλλαγή στη ζωή σας και απόφαση να συμμετάσχετε στο Life Skills Experience. Από εκεί και πέρα, η επιτυχία είναι εγγυημένη, εφόσον αποφασίσετε να εφαρμόσετε τη γνώση.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του προγράμματος Εύη Ξυραφά

– Είναι δημιουργός, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του flowmagazine.gr, του πρώτου ηλεκτρονικού περιοδικού στην Ελλάδα με στόχο την προώθηση της θετικής στάσης ζωής και του ευ ζην.

– Το 2013 δημιούργησε το Believe In You, με όραμα να μεταδώσει τη γνώση για δεξιότητες ζωής σε όλο τον κόσμο.

– Έχει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, μέσα από τη βιωματική μάθηση και το coaching.

– Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Tα 3 κλειδιά της ζωής” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

– Έχει πτυχίο από το τμήμα “Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών” του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στη “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

– Αγαπημένο της μάθημα και στα δύο πτυχία η Στρατηγική και αγαπημένο της παιχνίδι, τα παζλ. 

– Στο Life Skills Experience συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, διδάσκοντας πώς κάθε επιθυμία μπορεί να μετουσιωθεί σε στρατηγικό στόχο, ώστε να επιτευχθεί.

Ποιές είναι οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής

Θετική Σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση Άγχους

Συναισθηματική

Νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα Σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση Χρόνου

Οι 10 δεξιότητες είναι τόσο αλληλένδετες μεταξύ τους, που η μία οδηγεί στην άλλη και η άλλη χτίζει στην άλλη. Σαν τα κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, έτσι και τα life skills συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ζωή. Μια ζωή με νόημα, που σε γεμίζει χαρά και σε οδηγεί στην αυτοεκπλήρωση.

Γιατί Life Skills από το Believe in You;

Το Life Skills Experience Program είναι ένα καινοτομικό πρόγραμμα που συνδυάζει:

 • την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία
 • τη γνώση με την εμπειρία
 • τη συμμετοχή με τη συνεργασία
 • το coaching, ατομικά και ομαδικά, ώστε να μπορεί ο καθένας να ξεπερνάει τα εμπόδια που τον κρατάνε πίσω.
 • τόσες μεθόδους εκπαίδευσης που πραγματικά να ταιριάζει σε όλους.

Επειδή ο καθένας μας είναι μοναδικός και μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο, είναι σημαντικό και τα προγράμματα να είναι τόσο ευέλικτα που να καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός. Το χάρισμα της Εύης, ώς εκπαιδεύτριας και coach, είναι ακριβώς αυτή η ευελιξία και η μεταδοτικότητα, που της αναγνωρίζουν χιλιάδες μαθητές της σε αυτά τα χρόνια.Αίτηση συμμετοχής

Μεθοδολογία του προγράμματος

 • Παρουσιάσεις powerpoint
 • Βιωματικές ασκήσεις
 • Group coaching
 • Διάλογος
 • Στοχευμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες του καθενός
 • Ομαδικές εργασίες
 • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Bonus του προγράμματος

 • 8 live μαθήματα με την Εύη Ξυραφά, που διδάσκονται βιωματικά οι δεξιότητες ζωής.
 • 10 podcast για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής. Είναι μισάωρες ηχογραφημένες εκπομπές, όπου η Εύη Ξυραφά απαντάει σε πρακτικές ερωτήσεις για τα life skills.
 • To βιβλίο της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής
 • Ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους της χρονιάς.
 • Μαγνητοσκοπημένα μαθήματα, που αποστέλλονται στο email σας, εφόσον δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποια συνάντηση.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Διεξαγωγή του προγράμματος

Οι live συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω Zoom από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και κάθε Δευτέρα για 8 εβδομάδες έως και τις 27/03 και ώρες 20:00- 22.00.

Δωρεάν συνάντηση γνωριμίας με την Εύη Ξυραφά

Αν ενδιαφέρεστε για το Life Skills Experience και θέλετε να συζητήσετε προσωπικά με την εισηγήτρια τις ανάγκες και τις απορίες σας, μπορείτε να κλείσετε δωρεάν ραντεβού μαζί της για μια συνάντηση γνωριμίας. Η Εύη Ξυραφά με ειλικρίνεια θα σας καθοδηγήσει κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα είναι το κατάλληλο fit για εσάς. Κλείστε ραντεβού εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051 ή να στείλετε email στην ομάδα του Believe in You στο info@believeinyou.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα του προγράμματος στη ζωή σας και γι’ αυτό θέλουμε όσοι δηλώνουν συμμετοχή να είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποφασισμένοι να δουν αλλαγή στη ζωή τους. Μόνο τότε αξίζει να αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή, για να έχετε τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Life Skills.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ


Life Skills Experience

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του Life Skills Experience και να βάλετε σε νέα τροχιά τη ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή.

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ δύο προσφορών:


Α) Early bird προσφορά  399€, με εφάπαξ πληρωμή έως τις 16/1/23.


Β) Πληρωμή σε 3 δόσεις των 199 ευρώ έως τις 30/1/23, 15/2/23 και 15/03/23 αντίστοιχα.


Εάν επιλέξετε πληρωμή με κάρτα ή Paypal η συμμετοχή σας ισχύει αυτόματα. 
Εάν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα θα λάβετε στο email σας τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η συμμετοχή σας ισχύει αφού μας αποστείλετε στο info@believeinyou.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης και επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.
 Πληρωμή με κάρτα ή PaypalΚατάθεση σε τράπεζα

Το 2023 ήρθε και μαζί με αυτό και η ευκαιρία για να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε στη ζωή σας. Το Life Skills Experience Program ξεκινάει στις 06/02/2023 και προσφέρει τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Εσείς θα είστε στη νέα ομάδα;

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αν θέλετε να υποδεχτείτε το νέο έτος με αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, το καλύτερο είναι να το εξασφαλίσετε.

Συνήθως η καλή διάθεση και οι ευχές διαρκούν τις πρώτες μέρες του χρόνου και μετά χάνονται στην πίεση της καθημερινότητας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία, τις συνήθειες και τις ικανότητες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε ηρεμία, δύναμη και αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω μας και σε όλες τις καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτή την ηρεμία ψυχής, τη δύναμη μυαλού και την αυτοπεποίθηση θα σας προσφέρει εγγυημένα το νέο πρόγραμμα Life Skills Experience, που ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Τι είναι το Life Skills Experience;

Το Life Skills Experience Program, του Believe in Youείναι ένα δομημένο πρόγραμμα αυτοβελτίωσης, που πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει για πάντα τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Στο πρόγραμμα διδάσκονται οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής, που μας δίνουν τα εφόδια να αντιμετωπίζουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση κάθε κατάσταση ζωής.  

Δεξιότητες όπως η αυτοπεποίθηση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η επικοινωνία, η διεκδικητικότητα και η διαχείριση χρόνου είναι απολύτως απαραίτητες σε όλους μας. Μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα, να ζούμε συνειδητά…

Το Life Skills Experience Program είναι πολύ απλά ένα manual ευτυχισμένης ζωής”.

Είναι ένα signature πρόγραμμα εκπαίδευσης και αυτοβελτίωσης που δημιούργησε η Εύη Ξυραφά -σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας- το 2015.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία από για 8 συνεχόμενα χρόνια και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Η Εύη Ξυραφά, εισηγήτρια του προγράμματος και δημιουργός του Believe in You, έχει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και το coaching και έχει πάθος να βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ευτυχισμένοι.

Σε ποιούς απευθύνεται το Life Skills Experience Program;

Το Life Skills Experience είναι κατάλληλο για εσάς εφόσον:

 • Αυτή την περίοδο ζορίζεστε συναισθηματικά και χρειάζεστε τόνωση της ψυχολογίας σας.
 • Αν νιώθετε φόβο και άγχος με όλα αυτά που συμβαίνουν και θέλετε να δυναμώσετε πνευματικά.
 • Αν έχετε βαρεθεί να σας καταπιέζουν οι άλλοι, γιατί δεν λέτε όχι και δεν βάζετε κατάλληλα όρια.
 • Αν αισθάνεστε απογοητευμένοι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και θέλετε να θέσετε στόχους και να τους κυνηγήσετε με πίστη και πρόγραμμα.
 • Τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε την αλλαγή στη ζωή σας φέτος και απλώς χρειάζεται ενθάρρυνση και υποστήριξη για να το υλοποιήσετε.

Αίτηση συμμετοχής

Αποτελέσματα του Life Skills

Το 99% των συμμετεχόντων που έχουν βιώσει την εμπειρία του Life Skills Experience δηλώνουν ευχαριστημένοι και ότι θα το σύστηναν σε φίλους τους.

Στο τέλος του προγράμματος αισθάνονται ενδυναμωμένοι, με αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι ο έλεγχος της ζωής τους είναι στο χέρι τους.

Αποτελέσματα του Life Skills

Τα αποτελέσματα του Life Skills που είναι κοινά για όλους είναι τα εξής:

 • Έλεγχος του άγχους
 • Αισιοδοξία
 • Γαλήνη και δύναμη
 • Βελτίωση της επικοινωνίας
 • Καλύτερη επαφή με τον εαυτό
 • Αυτοπεποίθηση και διεκδικητικότητα
 • Χαρά στη ζωή

Δείτε πώς οι ίδιοι περιγράφουν τι αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους σε προηγούμενα προγράμματα.

Αίτηση συμμετοχής

Τι κάνει το Life Skills Experience Program να ξεχωρίζει;

Το Life Skills Experience Program είναι ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων, που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στη ζωή σας, που τόσο επιθυμείτε.

 • Σε κλίμα ομάδας, με συνδυασμό εκπαίδευσης και coaching, οι συμμετέχοντες επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και αλληλοϋποστηρίζονται, με στόχο την ενδυνάμωση του καθενός για την υλοποίηση των στόχων του.
 • Αυτό που διαφοροποιεί το Life Skills Experience σε σχέση με οποιοδήποτε πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που υπάρχει, είναι το ότι προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες, που αφήνει τόσο γλυκιά γεύση που δεν θέλουν να τελειώσει. Σε ένα ευχάριστο κλίμα, που ο καθένας αισθάνεται ασφάλεια να εκφραστεί και να μοιραστεί αυτά που τον απασχολούν, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βιωματικά τις 10 δεξιότητες ζωής.

Οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής συνθέτουν το pazl της ζωής μας

Δεξιότητες που η μία οδηγεί στην άλλη, η άλλη κουμπώνει στην άλλη, κάνοντας κλικ όπως τα κομμάτια ενός παζλ όταν ενώνονται. Οι 10 δεξιότητες συνθέτουν το παζλ της ίδιας μας της ζωής, καθώς είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ζούμε ευτυχισμένοι, αρκεί να τις εφαρμόζουμε.

Η Εύη Ξυραφά έχει το χάρισμα να εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τις έννοιες του προγράμματος, χρησιμοποιώντας παραδείγματα που σου μένουν για χρόνια. Κάνει αυτό το “κλικ” στο μυαλό των ανθρώπων, σπάζοντας νοητικά μπλοκαρίσματα που τους κρατάνε πίσω και τους εμποδίζουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι μια ισχυρή θέληση για αλλαγή στη ζωή σας και απόφαση να συμμετάσχετε στο Life Skills Experience. Από εκεί και πέρα, η επιτυχία είναι εγγυημένη, εφόσον αποφασίσετε να εφαρμόσετε τη γνώση.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του προγράμματος Εύη Ξυραφά

– Είναι δημιουργός, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του flowmagazine.gr, του πρώτου ηλεκτρονικού περιοδικού στην Ελλάδα με στόχο την προώθηση της θετικής στάσης ζωής και του ευ ζην.

– Το 2013 δημιούργησε το Believe In You, με όραμα να μεταδώσει τη γνώση για δεξιότητες ζωής σε όλο τον κόσμο.

– Έχει 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, μέσα από τη βιωματική μάθηση και το coaching.

– Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Tα 3 κλειδιά της ζωής” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

– Έχει πτυχίο από το τμήμα “Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών” του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό στη “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

– Αγαπημένο της μάθημα και στα δύο πτυχία η Στρατηγική και αγαπημένο της παιχνίδι, τα παζλ. 

– Στο Life Skills Experience συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, διδάσκοντας πώς κάθε επιθυμία μπορεί να μετουσιωθεί σε στρατηγικό στόχο, ώστε να επιτευχθεί.

Ποιές είναι οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής

Θετική Σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση Άγχους

Συναισθηματική

Νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα Σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση Χρόνου

Οι 10 δεξιότητες είναι τόσο αλληλένδετες μεταξύ τους, που η μία οδηγεί στην άλλη και η άλλη χτίζει στην άλλη. Σαν τα κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, έτσι και τα life skills συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ζωή. Μια ζωή με νόημα, που σε γεμίζει χαρά και σε οδηγεί στην αυτοεκπλήρωση.

Γιατί Life Skills από το Believe in You;

Το Life Skills Experience Program είναι ένα καινοτομικό πρόγραμμα που συνδυάζει:

 • την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία
 • τη γνώση με την εμπειρία
 • τη συμμετοχή με τη συνεργασία
 • το coaching, ατομικά και ομαδικά, ώστε να μπορεί ο καθένας να ξεπερνάει τα εμπόδια που τον κρατάνε πίσω.
 • τόσες μεθόδους εκπαίδευσης που πραγματικά να ταιριάζει σε όλους.

Επειδή ο καθένας μας είναι μοναδικός και μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο, είναι σημαντικό και τα προγράμματα να είναι τόσο ευέλικτα που να καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός. Το χάρισμα της Εύης, ώς εκπαιδεύτριας και coach, είναι ακριβώς αυτή η ευελιξία και η μεταδοτικότητα, που της αναγνωρίζουν χιλιάδες μαθητές της σε αυτά τα χρόνια.Αίτηση συμμετοχής

Μεθοδολογία του προγράμματος

 • Παρουσιάσεις powerpoint
 • Βιωματικές ασκήσεις
 • Group coaching
 • Διάλογος
 • Στοχευμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες του καθενός
 • Ομαδικές εργασίες
 • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Bonus του προγράμματος

 • 8 live μαθήματα με την Εύη Ξυραφά, που διδάσκονται βιωματικά οι δεξιότητες ζωής.
 • 10 podcast για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής. Είναι μισάωρες ηχογραφημένες εκπομπές, όπου η Εύη Ξυραφά απαντάει σε πρακτικές ερωτήσεις για τα life skills.
 • To βιβλίο της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής
 • Ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους της χρονιάς.
 • Μαγνητοσκοπημένα μαθήματα, που αποστέλλονται στο email σας, εφόσον δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποια συνάντηση.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Διεξαγωγή του προγράμματος

Οι live συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω Zoom από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και κάθε Δευτέρα για 8 εβδομάδες έως και τις 27/03 και ώρες 20:00- 22.00.

Δωρεάν συνάντηση γνωριμίας με την Εύη Ξυραφά

Αν ενδιαφέρεστε για το Life Skills Experience και θέλετε να συζητήσετε προσωπικά με την εισηγήτρια τις ανάγκες και τις απορίες σας, μπορείτε να κλείσετε δωρεάν ραντεβού μαζί της για μια συνάντηση γνωριμίας. Η Εύη Ξυραφά με ειλικρίνεια θα σας καθοδηγήσει κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα είναι το κατάλληλο fit για εσάς. Κλείστε ραντεβού εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051 ή να στείλετε email στην ομάδα του Believe in You στο info@believeinyou.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα του προγράμματος στη ζωή σας και γι’ αυτό θέλουμε όσοι δηλώνουν συμμετοχή να είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποφασισμένοι να δουν αλλαγή στη ζωή τους. Μόνο τότε αξίζει να αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή, για να έχετε τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Life Skills.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ


Life Skills Experience

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του Life Skills Experience και να βάλετε σε νέα τροχιά τη ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή.

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ δύο προσφορών:


Α) Early bird προσφορά  399€, με εφάπαξ πληρωμή έως τις 16/1/23.


Β) Πληρωμή σε 3 δόσεις των 199 ευρώ έως τις 30/1/23, 15/2/23 και 15/03/23 αντίστοιχα.


Εάν επιλέξετε πληρωμή με κάρτα ή Paypal η συμμετοχή σας ισχύει αυτόματα. 
Εάν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα θα λάβετε στο email σας τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η συμμετοχή σας ισχύει αφού μας αποστείλετε στο info@believeinyou.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης και επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.
 Πληρωμή με κάρτα ή PaypalΚατάθεση σε τράπεζα

Το 2023 ήρθε και μαζί με αυτό και η ευκαιρία για να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε στη ζωή σας. Το Life Skills Experience Program ξεκινάει στις 06/02/2023 και προσφέρει τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Εσείς θα είστε στη νέα ομάδα;

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds