Δήμος Κηφισιάς

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

By  | 

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν από τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2004 όπου από σφαίρες τρομοκρατών δολοφονήθηκε ο ειδικός φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης εν ώρα υπηρεσίας, έξω από την τότε οικία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου, στον Δήμο Κηφισιάς.

Οι  συνάδελφοί του και η Κηφισιά δεν λησμόνησαν την προσφορά και τη μνήμη του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού και την παραμονή Πρωτοχρονιάς τελέστηκε μνημόσυνο από τον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση- Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΕΛ.ΑΣ και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος πατέρα Χρίστο Κυριακόπουλο.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο ειδικός σύμβουλος για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο αναπληρωτής ΓΑΔΑ, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος  η  Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς  Χρυσούλα Μπακού, ο Υποδιοικητής Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής Παντελής Καραγιάννης κ.α.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds