Δήμος Κηφισιάς

Η Μάρβη Γιοβάνη άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά

By  | 

Από τα… πόδια τη Μάρβης Γιοβάνη άναψε το βράδυ του Σαββάτου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά.
«Να ‘χα κι ένα μπλε ποδήλατο, να ‘πιανα το φως κι άντε φύλα το…», τραγούδησε πριν από αρκετά χρόνια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ωστόσο η αρχηγός του ΖΑΟΝ μπορεί να μην είχε μπλε ποδήλατο, αλλά έφερε το φως και τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη.
Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, τα έλατα που «ταξίδεψαν» στον Δήμο Κηφισιάς από τα δάση της Ευρυτανίας άναψαν… ποδηλατώντας. 
Για το πρώτο συμβολικό άναμμα τους χρησιμοποιήθηκε η ενέργεια που παράγεται κινώντας τα πετάλια ενός ξύλινου ηλεκτρικού ποδηλάτου, το οποίο είναι κατασκευασμένο από καμένα δέντρα που προέρχονται από πληγείσες περιοχές.


Μάλιστα το ηλεκτρικό ποδήλατο καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν ποδηλατώντας στατικά, να ανάβουν τα φώτα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.
«Ήταν πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Εκ μέρους όλου του συλλόγου θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ.Θωμάκο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν και τη στήριξη που παρέχουν γενικά στα αθλητικά σωματεία της Κηφισιάς, ενώ είναι επίσης πολύ σημαντικό το μήνυμα που περνά ο Δήμος για την εξοικονόμηση ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος», είπε η αρχηγός του ΖΑΟΝ, ενώ στο σύντομο μήνυμα της πριν ξεκινήσει τις… ορθοπεταλιές για να ανάψουν τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο είχε τονίσει: «Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ για την πρόσκληση και εύχομαι σε όλους υγεία και καλές γιορτές».
Στο «πλευρό» της αρχηγού ήταν η πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ.Άννα Κορογιαννάκη, ο προπονητής Κώστας Λιώσης, o βοηθός προπονητή Στέφανος Χριστοδουλάκης, ο γιατρός της ομάδας Νίκος Πικουλής, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με τη σύζυγο του Γεωργία και η Προεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας»  κ. Νίνα Βλαχου.

πηγή: ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑ official

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds