ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της Λυκόβρυσης Αγία Βαρβάρα ο Δήμαρχος”

By  | 

Παρουσία πλήθους πιστών τίμησε η Λυκόβρυση και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο της Λυκόβρυσης Αγία Βαρβάρα στον ομώνυμο Ιερό Ναό. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης παραβρέθηκε στον Μεθεόρτιο Εσπερινό και στην Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Eικόνας της Αγίας Βαρβάρας, που τελέσθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, ενώ προέστη και της Ιεράς Λιτανεύσεως, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητροπόλεως. O Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στους εφημέριους και στους παρισταμένους να έχουν την ευλογία της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην τέλεση της πανηγύρεως του Ιερού Ναού καθώς και τον Δήμαρχο. Επίσης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία του, ενώ ευχήθηκε να έχουν την ευλογία της εορτάζουσας Αγίας. Πέραν του Δημάρχου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πιστών.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds