ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

1ο Φεστιβάλ Φιλοζωίας Δήμου Κηφισιάς: Τιμητική βράβευση στην Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κεφαλογιάννη για την προσφορά της στη φροντίδα και τη διάσωση των ζώων

By  | 

Από τη μεγάλη γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα ζώα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στη φροντίδα και τη διάσωση των ζώων.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε: «Για εμένα προσωπικά η προσφορά, η αγάπη και η αφοσίωσή μου στα ζώα είναι τρόπος ζωής! Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με την καθοδήγηση και την ευαισθησία του Περιφερειάρχη μας στηρίζουμε με συντονισμένες δράσεις την προστασία και την φροντίδα των τετράποδων φίλων μας και βρισκόμαστε σε κοινή γραμμή με το αρμόδιο Υπουργείο, τους Δήμους, τις φιλοζωικές οργανώσεις και τους άλλους εμπλεκόμενους για να διασφαλίσουμε μία αξιοπρεπή διαβίωση στα ζώα».

Κλείνοντας η κα Κεφαλογιάννη συνεχάρη για την πρωτοβουλία το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, τον Αντιδήμαρχο Αειφόρου Ανάπτυξης, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ζωοφιλίας Σταύρο Ζαπάντη και την Πρόεδρο της Επιτροπής Εθελοντών Ζωοφιλίας Τερέζα Εξάρχου.  

 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds