Δήμος Κηφισιάς

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

🇬🇷

Με υπερηφάνεια για το “ΌΧΙ” του ’40, παρέλασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων καθώς και Πρόσκοποι, Οδηγοί, Αθλητικά σωματεία και η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.

🇬🇷

Έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, των επισήμων και των πολιτών που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς.

🇬🇷

Ο κ. Θωμάκος τόνισε πως εμπιστευόμαστε την νέα γενιά και για το λόγο αυτό την πανηγυρική ομιλία κατόπιν διαδικασίας μεταξύ των Λυκείων θα εκφωνήσει ο ο Παναγιώτης Φωτιάδης μαθητής της Γ’ Λυκείου του 3ου Λυκείου Κηφισιάς. Το ΟΧΙ του 1940 μας δείχνει το δρόμο επεσήμανε ο νεαρός μαθητής στην ομιλία του.

🇬🇷

Με παραδοσιακές στολές, το Γυναικείο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και το Λύκειο Ελληνίδων. Με τα λάβαρα των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή τα σχολεία της Νέας Ερυθραίας.

🇬🇷

Η Φιλαρμονική του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου παιάνιζε καθόλην την διάρκεια της παρέλασης πατριωτικά εμβατήρια.

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds