ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγ. Λουκά

By  | 

Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κεφαλογιάννη για την 28η Οκτωβρίου

Η Ελλάδα γιορτάζει!

Όλοι οι Έλληνες από την μια άκρη της Πατρίδας μας ως την άλλη αλλά και ο απανταχού Ελληνισμός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης σήμερα στεκόμαστε με υπερηφάνεια και σεβασμό μπροστά στην Γαλανόλευκη.

Υψώνουμε περήφανα τη σημαία μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας για την ιστορική αντίσταση και τον μεγαλειώδη αγώνα τους, για την υπεράσπιση μέχρι θανάτου των ιδανικών και της Πατρίδας.

Ο ένδοξος αγώνας και οι πράξεις ηρωισμού που σημάδεψαν και καθόρισαν  το «Έπος του Σαράντα» μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν μέχρι σήμερα για να συνεχίσουμε ενωμένοι, αντιμετωπίζοντας με σθένος όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.

Για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε,  για την Ελλάδα που αξίζει στα παιδιά μας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!

Χρόνια πολλά σε όλες  τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!!!

Η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγ. Λουκά

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, παρέστη την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγίου Λουκά, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

Στη μνήμη των Ηρώων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds