Δήμος Κηφισιάς

ΠΥΡΝΑ: ΠΡΟΓΡAΜΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

By  | 

Tο νέο πρόγραμμα της Πύρνας για το τετράμηνο Οκτωβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023 είναι διαθέσιμο!

Θα το βρείτε στον σύνδεσμο https://bit.ly/ΠΥΡΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΦΘΙΝ2022 και από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και στο site www.pyrna.gr ανά κατηγορία εκδήλωσης. Περιλαμβάνει ενότητες ομιλιών online αλλά και μεμονωμένες δια ζώσης στην στέγη της Πύρνας, λέσχη ανάγνωσης, εργαστήρι ζωγραφικής, εργαστήρι και δημιουργικής γραφής (με φυσική παρουσία), ξεναγήσεις, εκδρομές, ταξίδια!

Μεταξύ των ομιλητών οι Δημήτρης Λυβάνιος, Vasso Kindi, Στέλιος Βιρβιδάκης, Aristides Hatzis, Nina Papathanasopoulou Myers, Marta Silvia Dios Sanz, Νίκος Νικολαϊδης, Argiro Mantoglou (λέσχη ανάγνωσης), Eleanna Martinou Works (εικαστικό εργαστήρι) Elena Maroutsou (εργαστήρι δημιουργικής γραφής).

Πιστεύουμε ότι καλύπτει αρκετά από τα ενδιαφέροντά σας και ότι θα το απολαύσετε, άλλοτε δια ζώσης και άλλοτε από την ασφάλεια του σπιτιού σας! Θα χαρούμε να σας δούμε, και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την διαρκή υποστήριξή σας.

🙏
🙌
👏
🥳

#pyrna#metinpyrna

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds