ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σε επιχειρησιακή λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο και η υπερσύγχρονη υδροφόρα του Δήμου Αμαρουσίου

By  | 

Την επίδειξη λειτουργίας του νέου καδοπλυντηρίου που πρόσφατα παρέλαβε ο Δήμος Αμαρουσίου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, παρόντος του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώδα Κατσιγιάννη.

Το νέο σύγχρονο πλυντήριο κάδων (πλύση & απολύμανση κάδων απορριμμάτων & ανακύκλωσης) , ρίχνεται στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης του Αμαρουσίου. Αποτελεί όχημα της πρώτης φάσης ανανέωσης του Δημοτικού Στόλου Αμαρουσίου (17 Οχήματα και 6 Μηχανήματα Έργου) που έρχεται να καλύψει τις άμεσες επιχειρησιακές ανάγκες.

Το καδοπλυντήριο κατά την επίδειξη, συνόδευαν ένα επίσης νέο απορριμματοφόρο καθώς και η νέα υπερσύγχρονη υδροφόρα πολλαπλών χρήσεων (μεταφορά νερού, πυρόσβεση, άρδευση, πλύσιμο δρόμων, πεζοδρομίων).

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίδειξης συνδυαστικής λειτουργίας των 3 νέων οχημάτων δήλωσε: «Κάθε μέρα που περνά το Μαρούσι γίνεται πιο σύγχρονο στις υπηρεσίες που παρέχει και πιο φιλικό για τον πολίτη. Η τεχνολογία μας βοηθά να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Η διαδικασία ανανέωσης του Δημοτικού Στόλου θα συνεχιστεί. Με προσήλωση στο πρόγραμμά μας, οδηγούμε το Μαρούσι μας όλο και πιο ψηλά».

Στην επίδειξη παραβρέθηκε ακόμη ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας.

Φωτογραφίες / Βίντεο

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds