ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Πάρτι για την ονομαστική εορτή του Παναγιώτη Ιωάννου

By  | 

Μια ξεχωριστή βραδιά με οικοδεσπότη τον Παναγιώτη Ιωάννου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φίλοι και συνεργάτες του δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε γνωστό στέκι της πόλης .

Η όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ονομαστική εορτή η οποία ήταν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, η αρχή του φθινοπώρου και η επιστροφή στην καθημερινότητα αποτέλεσαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, με τη συνοδεία καλής μουσικής και φυσικά του υπέροχου φεγγαριού.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της γιορτής, έτσι ώστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι του -ξεπέρασαν τους 400- να περάσουν όμορφα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.

Ο εορτάζοντας δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνηση του για την ανταπόκριση που είχε η πρόσκληση του.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου προσπάθησε να αφιερώσει χρόνο σε όλους τους καλεσμένους του, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «αυτό πιθανότατα δεν το κατάφερα, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά».

Αν και η εορτή δεν είχε κομματικό, ή παραταξιακό χαρακτήρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ευχήθηκαν στον Παναγιώτη Ιωάννου «καλή επιτυχία» στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει την απόφαση του, τονίζοντας παράλληλα ότι θα την γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα.

Οι καλεσμένοι δεν κατάφεραν να «εκμαιεύσουν» το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι, όμως το χαμόγελο του σε όσους τον ρωτούσαν ίσως να είναι και η απάντηση…

Ασφαλώς η παρουσία ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν σημαντική καθώς στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν στελέχη πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη  σημαντικών οργανισμών.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των Ιερέων. Η παρουσία σημαντικών ανθρώπων από τον επιχειρηματικό κλάδο και πως να μην ήταν άλλωστε, καθώς ο Παναγιώτης Ιωάννου για περισσότερες από 4 δεκαετίες δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον Παναγιώτη Ιωάννου να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds