Εκδηλώσεις

Piaf! The Show Με την μοναδική Nathalie Lermitte

By  | 



Η ζωή της Edith Piaf,

στην καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ

για το θρυλικό σπουργίτι της Γαλλίας!

Η παράφορη και γοητευτική ζωή

της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται

σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που έχει αναδειχθεί σε μια

από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών:

το Piaf! The Show, που συμπλήρωσε περισσότερες από 500 παραστάσεις

σε τρεις ηπείρους και χειροκροτήθηκε ήδη από ένα εκατομμύριο θεατές, αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο του θρυλικού «Σπουργιτιού», της μοναδικής Εντίθ Πιάφ, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία.


Από τον υπόκοσμο και τα κακόφημα μπαρ της Μονμάρτης

ως τη μεγαλοπρεπή σκηνή του Olympia Hall, η παράσταση –που εμπνέεται από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Ζωή σαν τριαντάφυλλο– προσκαλεί τους θεατές σε ένα ταξίδι σε μια ολόκληρη εποχή, φιλοτεχνώντας το πορτρέτο μιας καλλιτέχνιδας που έχει περάσει πια στη σφαίρα του μύθου. Οι αλησμόνητες μελωδίες της Piaf συνοδεύονται από προβολές ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Στον ρόλο της Εντίθ Πιάφ θα απολαύσουμε τη μοναδική Ναταλί Λερμίτ που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο με την ιδιότητά της να υποδύεται την Εντιθ Πιάφ σε διάσημες παραστάσεις και μιούζικαλ. Η Nathalie Lermitte είναι η πρωταγωνίστρια και η υπέροχη ερμηνεύτρια των τραγουδιών της Πιάφ στην παράσταση, εδώ και 4 χρόνια.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds