Δήμος Κηφισιάς

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

By  | 

Δεν θα μπορούσαν  να λείπουν από την προβολή της βραβευμένης ταινίας «Μου λένε να μη σ’ αγαπώ» του Γιώργου Ζέρβα για την μικρασιάτικη μουσική κληρονομιά οι  Γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου Ν. Ερυθραίας καθώς μέρος της ταινίας ήταν αφιερωμένο στη αξιόλογη ομάδα του Δήμου μας. Η προβολή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να την παρακολουθεί μαζί με την Πρόεδρο του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και τον φιλόλογο –μελετητή της Μικράς Ασίας Θοδωρή Κοντάρα. Μια ακόμη όμορφη βραδιά στο πλαίσιο των Αλλοτινών Πατρίδων 2022.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1. Η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ  Έφη Κούτση, με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζέρβα και γυναίκες του ΧΟΝΕ Μαρία Τζοανάκη, Άννα Γιανναρά και Βάσω Γεώργαντζη.

2. Η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, Κατερίνα Μουστάκη, Λίνα Σόρογκα και Αχιλλέας Αντωνόπουλος με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζέρβα και την Δέσποινα Μουστάκη από τον ΧΟΝΕ

3. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας με τις γυναίκες του ΧΟΝΕ Μαρία Ρεμούνδου, Τούλα Σιδέρη, Μαρία Τζοανάκη και Βάσω Γεώργαντζη.

4. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας με τη σύζυγό του, ο φιλόλογος Θοδωρής Κοντάρας και οι γυναίκες του ΧΟΝΕ Βάσω Γεώργαντζη, Μαρία Ρεμούνδου και Μαρία Τζοανάκη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds