ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“O Δήμος και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συγκεντρώνουν σχολικά είδη την Παρασκευή 16/9”

By  | 

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 στο Ισόγειο του Δημαρχείου της Πεύκης, στην Κοινωνική Υπηρεσία  (Ελ. Βενιζέλου 15Α, Πεύκη), δράση με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και αυτή τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τα παιδιά, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, για να επιστρέψει με χαμόγελο στο σχολείο. Για αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds