ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η θερμή υποδοχή που της ετοίμασαν φίλοι και συγγενείς στο τσιπουράδικο που εργάζεται

By  | 

“Πνιγμένη” στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (27/8) η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρέθηκε μαζί με τα δυο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλιά της στο οικογενειακό τσιπουράδικο όπου εργάζεται στην Καρδίτσα και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τα όσα κατάφερε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που έλαβε χώρα στο Μόναχο.

Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος με την ίδια μιλώντας στο KarditsaLive.Net να δηλώνει πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Μάλιστα λίγη αργότερα, στις 11.00 πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καρδίτσας μια λιτή εκδήλωση υποδοχής της στην κεντρική πλατεία της πόλης.

πηγή:karditsalive.net

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds