Δήμος Κηφισιάς

Ο έρωτας είχε την τιμητική του

By  | 


Το κλασσικό και πολυπαιγμένο έργο του αξέχαστου συγγραφέα Κώστα Πρετεντέρη «Το καρέ του έρωτα» σημείωσε ένα δυνατό καρέ και στη σκηνή του αιθρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς. Γέλιο, χαρά, συγκίνηση, χιούμορ ατελεύτητο και εκπλήξεις πολλές δημιούργησαν στο κοινό μια υπέροχη διάθεση και όπως ήταν φυσικό το χειροκρότημα έγινε καταχειροκρότημα… προς τους καλλιτέχνες. Η σκηνοθεσία είχε την υπογραφή του Γιώργου Φραντζεσκάκη και στη σκηνή θριάμβευσαν για ακόμη μια φορά οι Μάκης Πατέλης, Ελένη Φιλίνη, Κυριακή Γάσπαρη, Έλενα Δελακούρα, Πέτρος Πέτρου, Θοδωρής Ρωμανίδης και Οδυσσέας Σταμούλης. Μια παράσταση που θα τη δούμε και τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο των Μενανδρείων στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, γιατί το γέλιο κάνει καλό στην υγεία!

Γεμάτες οι κερκίδες του αιθρίου, παρών ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

Οικοδέσποινα της θεατρικής βραδιάς η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds