ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Παροχή συσσιτίων από το Δήμο Αμαρουσίου

By  | 

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Συσσίτιο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Η λειτουργία τους χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Αττική  2014 – 2020» και στηρίζει εκατοντάδες δημότες σε καθημερινή ή τακτική βάση.

Η δομή παροχής συσσιτίου λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες δομές κοινωνικής προστασίας, στηρίζοντας την πρόσβαση στη σίτιση όσων συμπολιτών μας τη χρειάζονται.

Παρέχει γεύματα στους δικαιούχους συμπολίτες μας παρασκευασμένα από εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό, με στόχο την κάλυψη των αναγκών σίτισης συμπολιτών μας, που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια.

Όλη η διαδικασία συμβαίνει με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο έπακρο πως κανείς συμπολίτης μας δεν θα νιώσει ούτε στιγμή μόνος ή αβοήθητος.
Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Τηλ. επικοινωνίας: 213.20.31.921, 922, & 210 8020861 – email:  pantopoleio@maroussi.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds