Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ «ΠΑΙΔΙ» ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Αποχαιρετήσαμε εχθές στο Κοιμητήριο Κηφισιάς δυστυχώς, το αγαπημένο μας παιδί, του θεάτρου και του Πολιτισμού, Χρήστο Στρατηγάκη.Η Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς και του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη για την απώλειά του.Θα τον θυμόμαστε πάντοτε για τον χαρακτήρα του, την ευγενική ψυχή του και για το σπουδαίο ταλέντο του στην υποκριτική Τέχνη.

Ο Χρήστος είχε συμμετάσχει με τη Θεατρική Ομάδα της Νέας Ερυθραίας σε παραστάσεις όπως ‘Λυσιστράτη’, ‘ Παραμύθι χωρίς όνομα’ κ.ά. καθώς και σε σκετς του Νομικού Προσώπου ‘Δημήτριος Βικέλας’.Συμμεριζόμαστε το βαρύ πένθος της οικογένειάς του και απευθύνουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους γονείς του.Στο βίντεο που επισυνάπτεται και δημιουργήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» , ο Χρήστος Στρατηγάκης πρωταγωνιστεί σε ένα σκετς που παρουσιάστηκε στην Εκδήλωση Βράβευσης των Επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Κηφισιάς το 2018, υποδυόμενος έναν φοιτητή που σπουδάζει στα Γιάννενα, δίνοντας ένα μεγάλο δείγμα του ταλέντο του… Αξέχαστος!

https://fb.watch/erMRZGloFX/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds