Γειτονικοί Δήμοι

Στο πλευρό της Νέας Μάκρης ο Δήμος Πεντέλης για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς

By  | 

Σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2020 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Ανατολή της Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα, από αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά στον Περιφερειακό Δρόμο Νέας Μάκρης Πεντέλης και βοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Αγίου Πέτρου.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ισχυρές δυνάμεις και οχήματα, με 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα αποσόβησε την επέκταση της φωτιάς.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου, αλλά και στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Ο Δήμος Πεντέλης, σε απόλυτη ετοιμότητα, συνέδραμε την Πυροσβεστική υπηρεσία στο έργο της, με υδροφόρο όχημα, ενώ παράλληλα με περιπολίες οχημάτων βρισκόταν σε υψηλού βαθμού επιφυλακή σε καίρια σημεία πέριξ των εστιών της πυρκαγιάς.

Καθοριστική και η παρουσία του ΣΠΑΠ που υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Βλάσση Σιώμου ήταν από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στην περιοχή.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds