ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Τροποποίηση προγράμματος 15ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: Την Τετάρτη 29/6 η παράσταση «Καλιφόρνια Ντρίμιν»

By  | 

Την Τετάρτη 29/6 θα συνεχιστεί το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με την παράσταση «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Β.Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, στον Παλιό Σταθμό Τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο

Εν τω μεταξύ ενημερώνουμε τους θεατές ότι αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας οι παραστάσεις «Ποια Ελένη» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, από το «Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου» και «Ιφιγένεια… Εν Γένει» της Λ. Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαίτη, από την Ομάδα Θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που είχαν προγραμματιστεί για τις 27/6 και 28/6 αντίστοιχα.

Καλιφόρνια Ντρίμιν

Τετάρτη 29/6 στις 21:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΔΟΔΟΣ

15Ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου

«ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ»
του Β. ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΕΥΗ ΣΙΔΕΡΗ

Παίζουν οι: Βασίλης Παπαχατζής, Μάριος Λύσανδρος, Ελίζα Δανιόλη,
Λένα Φιορεντή, Δανάη Τσιρώνη

Θεατρικό Εργαστήρι
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds