Άρθρα

Tζουλιάνα : Η απώλεια όρασης δεν της “έκλεψε” το όνειρο του μόντελινγκ (εικόνες)

By  | 

Τα σκυλάκια στην αγκαλιά των celebrities ήταν υπέροχα, αλλά κλου αποτέλεσε η παρουσία δύο τυφλών νεαρών γυναικών, που περπάτησαν συνοδευόμενες από εκπαιδευμένα σκυλάκια του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδας της Ζωής Γερουλάνου.

από την Ντονατέλα Αδάμου

To προηγούμενο Σάββατο, 4/6, οι φιλόζωοι έδωσαν ραντεβού στο Ζάππειο. Η Πρόεδρος Κυβέλη Λάσκαρι και το Δ.Σ του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου «Α.Γ.Α.Π.Η» της Κηφισιάς, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με τη συνεργασία της Αστικής Πανίδας, Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο (Γιακαράντες), οργάνωσαν επίδειξη μόδας, με την υποστήριξη καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας και σκοπό την υιοθεσία των αδέσποτων σκύλων του Σωματείου. Τα σκυλάκια στην αγκαλιά των celebrities ήταν υπέροχα, αλλά κλου αποτέλεσε η παρουσία δύο τυφλών νεαρών γυναικών, που περπάτησαν συνοδευόμενες από εκπαιδευμένα σκυλάκια του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδας της Ζωής Γερουλάνου. Ο λόγος για την Άννα και τη Τζουλιάνα.

“Θέλουμε να είμαστε σαν οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο”

Εμείς επικεντρωθήκαμε στη Τζουλιάνα, που και περπάτησε υπέροχα και μας εξέπληξε. Ο λόγος; Ένα μη προγραμματισμένο… twist: Πήρε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του σόου και καταξιωμένο στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη από το χέρι κι έκαναν μαζί πασαρέλα. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης επιβεβαιώνει αυτό που για τους θεατές ήταν ηλίου φαεινότερο, πως “δεν ήταν προσχεδιασμένο να περπατήσουμε μαζί, αλλά κάτι αυθόρμητο, που έκανα βεβαίως με μεγάλη μου χαρά”. Η δε Τζουλιάνα, μιλώντας αποκλειστικά στο ontime24.gr, υπογραμμίζει: “Για μένα, αυτή η μέρα ήταν όπως και οι υπόλοιπες. Ένιωσα μεν πολύ όμορφα γιατί συνέβαλα στην επίτευξη των στόχων του Σωματείου, της υιοθεσίας αδέσποτων σκυλων, αλλά σκοπός μου και σκοπός μας -εννοώ ανθρώπων όπως εγώ- δεν είναι να βρισκόμαστε στο επίκεντρο. Θέλουμε να είμαστε και να μας αντιμετωπίζουν σαν οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Σαφώς, τα σκυλάκια αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, επομένως δεν θα μπορούσα να απέχω από ένα τέτοιο γεγονός”. Τι ονειρεύεται; “Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω καριέρα στο μόντελινγκ!”, μας λέει και της το ευχόμαστε ολόψυχα. Εξάλλου, όπως διατράνωνε και η Έλεανορ Ρούσβελτ: “To μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους”. Και, αν μη τι άλλο, η Τζουλιάνα, εκτός από όνειρα, έχει και quality: it never goes out of style. Η ποιότητα υπερέχει πάντα, ανεξαρτήτως τάσεων της μόδας. Ξεκάθαρα.

Η Τζουλιάνα με τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη στην πασαρέλα για την Α.Γ.Α.Π.Η.

Α.Γ.Α.Π.Η.Δημήτρης ΓραμματικογιάννηςΤζουλιάνα

πηγή:https://ontime24.gr/gossip/174937/tzoyliana-stin-ontime24

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds