Δήμος Κηφισιάς

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Ξεκινούν τα μαθήματα Ζωγραφικής από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

By  | 

Το εργαστήρι Ζωγραφικής παιδιών και εφήβων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινά τα μαθήματα ζωγραφικής την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα μαθήματα ζωγραφικής απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές του εργαστηρίου διδάσκονται για τα χρώματα, τα σχήματα και τις γραφές. Εξοικειώνονται με τα εκφραστικά μέσα (μπογιές, μολύβια, χαρτιά, υφάσματα και ανακυκλώσιμα υλικά), φτιάχνουν τα δικά τους έργα και κατασκευές μαθαίνοντας διάφορες τεχνικές (κολάζ, στάμπωμα, μεικτές τεχνικές κ.ά.).

Τα μαθήματα διεξάγονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 68 (πάρκο “Α. Στουδίτη”) με καθηγήτρια την κα Φρόσω Μαλέα, ζωγράφο-εκπαιδευτικό Τέχνης.

Το ωράριο των μαθημάτων είναι:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 15.00 – 17.00 και 17.00-19.00

Περιορισμένος αριθμός μαθητών – 12 άτομα ανά τμήμα λόγω του COVID 19.
Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους μαθητές.
Στο τέλος του πρώτου τμήματος θα γίνεται δεκάλεπτο διάλειμμα για τον αερισμό και την απολύμανση του χώρου.

Οι αιτήσεις γίνονται στον χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 68 (πάρκο “Α. Στουδίτη”), Τρίτη – Παρασκευή ώρες 15:00 – 19:00.

Τηλέφωνα: 213 2007 204, -205, -207

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds