Δήμος Κηφισιάς

Στη Λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της Εκκλησίας της Αγ. Φωτεινής και του Πατέρα Μάξιμου, ένα έργο αγάπης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας»

Τη Λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού με την οποία και κορυφώθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πατέρας Μάξιμος, ο οποίος τον ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την παρουσία του αλλά και για τα έργα υποδομής και  αγάπης που έπραξε για τον Ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής, επισημαίνοντας πως «χάρη στον Περιφερειάρχη ο ναός και τα γύρω κτίσματα διεσώθησαν  από την φθορά και την παρακμή».

Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Αττικής έχει συνδράμει στην ανακαίνιση του Ιερού Ναού, ενώ έχει συμβάλλει ενεργά στο φιλανθρωπικό έργο που γίνεται στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης αφού ευχήθηκε υγεία και αγάπη προς όλους τους παριστάμενους διαμήνυσε πως η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών αλλά και σε κάθε πρωτοβουλία που μας κρατάει ενωμένους και δυνατούς.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της Εκκλησίας της Αγ. Φωτεινής και του Πατέρα Μάξιμου, ένα έργο αγάπης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds