ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Κοιμήσεως της Αγίας Σοφίας της Ποντίας της Εν Κλεισούρα ασκησάσης

By  | 

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε, για 7η χρονιά, ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεταμόρφωσης, στη μνήμη της Κοιμήσεως της Αγίας Σοφίας της Ποντίας της Εν Κλεισούρα ασκησάσης.

Το Σάββατο μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σύλλογος παρέθεσε γεύμα στους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής Μεταμόρφωσης. Ο κ Ιωάννου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον π. Σωτήριο Αλεβιζάκη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί και τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια και την ξεκάθαρη υποστήριξη του.

Επίσης συγχαίρει το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων «Ο Εύξεινος Πόντος» αλλά και όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Και του χρόνου με υγεία, θα είμαστε ξανά όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds