ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το Kifissia Radio & το «Ραντεβού στα Βόρεια» από το ‘Αλσος Κηφισιάς & την 68η Ανθοκομική Έκθεση

By  | 

To Kifissia Radio με την ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντεβού στα Βόρεια»την Πέμπτη 28 Απριλίου έκανε «ζωντανά» εκπομπή μέσα από το Άλσος της Κηφισιάς και την 68η Ανθοκομική Έκθεση,από τις 12 το μεσημέρι ως τις 3.30. Την επιμέλεια της εκπομπής έχει η ραδιοφωνική παραγωγός Αγγελική Μεταξά καθώς και την παρουσίαση μαζί με τον Γιώργο Γκόγκο, την «καρδιά» του σταθμού

Με αγαπημένες μουσικές επιλογές, συνεντεύξεις με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ.Γιώργο Θωμάκο, τον Πρόεδρο της 68ης Ανθοκομικής, κ.Χρήστο Λαχανά, τον Αντιπρόεδρο κ.Βασίλη Καραγιαννάκη, την Υπεύθυνη Γεωπόνο κα Ελίνα Κατσίκα, τον Υπ. Ασφαλείας κ.Γιώργο Περγαντή καθώς και πολλούς άλλους τοπικούς παράγοντες σε ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο από λουλούδια, χρώματα και αρώματα άνοιξης κύλησε η εκπομπή σε χαλαρούς τόνους με διάθεση ανοιξιάτικη.

Το Kifissia Radio θα είναι π΄άλι στο Άλσος για ένα μεγάλο πάρτι στις 8 Μα΄ίου να γιορτάσει μαζί σας την γιορτή των λουλουδιών αλλά και την γιορτή της μητέρας.

Επίσης, η εκπομπή «Ραντεβού στα Βόρεια» θα «κλείσει» την 68η Ανθοκομική Έκθεση στις 15 Μαΐου με μια ζωντανή εκπομπή τη μέρα λήξης από το αγαπημένο μας Άλσος.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds