Εκδηλώσεις

Πρώτο διεθνές Sustainable Fashion Summer School στην Ελλάδα

By  | 

το Fashion Revolution Greece και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εγκαινιάζουν το πρώτο διεθνές Sustainable Fashion Summer School σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια και φορείς βιώσιμης μόδας των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Ένα διεθνές εκπαιδευτικό γεγονός, μέσα από ένα μοναδικό οδοιπορικό, φέρνει από το καλοκαίρι του 2022 την Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας της Βιώσιμης Μόδας. Καθηγητές από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια μόδας της Αμερικής (FITParsons) και Ευρώπης (LCFBFC) θα ταξιδέψουν μαζί με τους φοιτητές σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, 6-26 Ιουνίου, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας στο Κιλκίς, την Κέρκυρα, την Καλαμάτα και τη Μάνη και καταλήγοντας στην Αθήνα.

Σκοπός μας είναι:

–          Nα συναντηθούμε, σε ελληνικό έδαφος, όλοι εμείς: φοιτητές, επαγγελματίες της βιομηχανίας της μόδας από όλο τον κόσμο και κορυφαίοι εκπαιδευτικοί από διεθνή ιδρύματα.

–          Να εκπαιδευτούμε πάνω στις σύγχρονες πρακτικές βιώσιμου σχεδιασμού, κυκλικής και ηθικής μόδας, στα καινοτόμα υλικά, στα νέα οργανωσιακά μοντέλα κυκλικής παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας, στην ψηφιακή μόδα, ηθική & κληρονομιά, και στην πολιτική.

–          Να επισκεφθούμε σταθμούς εφαρμογών αυτών των πρακτικών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας ευελπιστούμε να είστε όλοι εσείς, οι επαγγελματίες της μόδας που θέλετε να μπείτε στον κόσμο της βιωσιμότητας, να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και φιλοδοξείτε να πρωτοπορήσετε και να αλλάξετε τον κόσμο της μόδας προς το καλύτερο, χαράσσοντας νέες βιώσιμες πολιτικές. Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι, αποκτώντας το Πιστοποιητικό Sustainable Fashion Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τα στελέχη σας, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Όλοι ΜΑΖΊ, προωθούμε τη βιώσιμη μόδα, την ελληνική κουλτούρα, την παράδοση, τον πολιτισμό μας και τον βιώσιμο τουρισμό. Από φέτος και κάθε Ιούνιο βάζουμε την Ελλάδα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Αγοράς Βιώσιμης Μόδας και δημιουργούμε μια παγκόσμια βιομηχανία μόδας που διατηρεί και αποκαθιστά το περιβάλλον και βάζει την αξία των ανθρώπων πάνω από την ανάπτυξη και το κέρδος.

Γίνετε οι game changers της βιομηχανίας της μόδας!

Για να ενημερωθείτε για το κόστος και τις λεπτομέρειες του προγράμματος επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944183828. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις θεματικές, τους προορισμούς και τη συμμετοχή σας θα βρείτε εδώ: Fashion Revolution

Dimitris GrammatikoyiannisFashion Editor-EcoStylistMob: 0030 697 611 4160
http://ethicalode.com/http://www.hiltonathens.gr/en/media.html

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds