Δήμος Κηφισιάς

ΛΑΜΠΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΖΑΟΝ» ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1

By  | 

Υπερήφανος ο Δήμος Κηφισιάς για τα κορίτσια του ΖΑΟΝ. Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της ομάδας Άννα Κορογιαννάκη, στον προπονητή Κώστα Λιώση, στις αθλήτριες και στους φίλους της ομάδας που την στήριξαν όλη τη χρονιά.

Στη γιορτή ανόδου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απένειμε Κύπελλο του Δήμου μας στην ιστορική ομάδα. Ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία, η Πρόεδρος της ομάδας, ο Προπονητής, οι Αθλήτριες, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και Φίλαθλοι.

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds