ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών ο Τάλως και υποδέχθηκε ο Δήμαρχος”

By  | 

Μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως»  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης το απόγευμα της Πέμπτης 1/4/2022, καθώς μετά την εκλογή τους πραγματοποιεί συναντήσεις γνωριμίας με όλους τους φορείς της πόλης. Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Παττακός και τα μέλη του ΔΣ οι κυρίες Λαμπρινουδάκη, Κυδωνάκη και ο κ. Κουφαλιτάκης.

          Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν τον προγραμματισμό τους για το επόμενο διάστημα που έχει στόχο τη διάδοση της κρητικής παράδοσης, την οποία ο σύλλογος υπηρετεί για δεκαπέντε συνεχή έτη, αλλά και την ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων μουσικών και χορευτικών του τμημάτων, ενισχύοντας παράλληλα το πολιτιστικό του πρόγραμμα. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους παρέδωσε ένα αντίτυπο του βιβλίου που εξέδωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του.

          Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ τους εκπροσώπους ενός εκ των πιο δραστήριων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Ευχήθηκα καλή επιτυχία στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκα για τα σχέδιά τους. Είχα επίσης τη χαρά να τους παραδώσω ιδιοχείρως το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου μας. Ιστορία την οποία, όπως έχω ξαναπεί, Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία των Πολιτών έχουμε γράφει από κοινού τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση συνεργασίας και στήριξης τα επόμενα.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds