ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιατρικούς ελέγχους σε παιδιά από την Ουκρανία που φοιτούν σε σχολείο της Αττικής, θα πραγματοποιήσουν αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου κλιμάκια Ιατρών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

By  | 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης μαζί με κλιμάκια Ιατρών της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί, θα μεταβεί στο σχολικό κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Αριστομένους 78 στην Πλατεία Αττικής, όπου φοιτούν 40 παιδιά από την Ουκρανία. Τα κλιμάκιο Ιατρών, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του κ. Πατούλη, θα πραγματοποιήσει προσυμπτωματικούς ιατρικούς ελέγχους στα παιδιά και ακολούθως ο Περιφερειάρχης θα τους διανείμει τσάντες με σχολικά είδη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds