ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Το Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Γεννηματά στα Μελίσσια ονομάζεται «Γυμναστήριο Παναγιώτης Τριανταφύλλου» με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης

By  | 

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, μετά από εισηγητική πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων, το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (επί των οδών Γεννηματά και Σάμου), θα ονομασθεί «Γυμναστήριο Παναγιώτης Τριανταφύλου».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην οποία παρίστατο ο Παραολυμπιονίκης Παναγιώτης Τριανταφύλλου η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, τον καλωσόρισε λέγοντας ότι όλοι δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση του τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων για την οποία ευχαρίστησε τον πρόεδρο Νίκο Δροσάτο και το σύνολο των συμβούλων, τονίζοντας, ότι το σημαντικότερο όλων είναι πως κανείς δεν αμφέβαλε για την κίνηση αυτή του Δήμου και ότι κανείς δεν υπήρξε που να μη χάρηκε με αυτή την πρόταση.

Και η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά κατέληξε:

«Πρωτοτυπούμε σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς δίνουμε στο καλύτερο γυμναστήριο της πόλης μας το όνομα ενός ανθρώπου που είναι ακόμη στην ενεργό δράση και που συνεχίζει να αγωνίζεται κάνοντας όλους εμάς περήφανους .

Αγαπητέ Παναγιώτη, σε καλούμε με το ήθος σου και με την παρουσία σου να δείξεις και πάλι την δυναμική που αποπνέει κάθε σου προσπάθεια, σε καλούμε να μας κάνεις και πάλι περήφανους.  Σε ευχαριστούμε!  Ένα θερμό μπράβο σε όλους που σήμερα καταφέραμε να έχουμε αυτή την ομόφωνη ωραία απόφαση».

Ο Παραολυμπιονίκης Παναγιώτης Τριανταφύλλου από την πλευρά του ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και το σύνολο των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την τιμητική κίνηση λέγοντας πως κάτι ανάλογο αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να πάρει ένας αθλητής και δήλωσε πολύ χαρούμενος που μου την λαμβάνει από τον τόπο που μεγάλωσε, από το μέρος που αγαπά.

Έκλεισε δε την παρέμβασή του λέγοντας:

«Αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο είναι το συναίσθημα ότι η τιμητική αυτή διάκριση πάνω από όλα απευθύνεται σε εμένα τον Πάνο, πρώτα σαν άνθρωπο και μετά ως αθλητή.

Είμαι στη διάθεση του Δήμου μας να μιλήσω για τον αθλητισμό και την αναπηρία στα σχολεία καθώς όλα ξεκινάνε από την παιδεία και θα ήταν σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν τι σημαίνει αναπηρία και κατ’ επέκταση βλέποντας έναν αθλητή με αναπηρία να αντλούν δύναμη και θέληση.  Πρώτος στόχος μας πρέπει να είναι τα άτομα με αναπηρία να βγουν απ’ το σπίτι τους και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds