Δήμος Κηφισιάς

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

By  | 

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Mνημείο των Πεσόντων στην Κηφισιά, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου.

Αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας αλλά και των Παιδικών Σταθμών απότισαν φόρο τιμής για τους ένδοξους του 1821.

Καταθέσεις στεφάνων έγιναν και από αντιπροσωπείες Προσκόπων, ΚΑΠΗ, Σωματείων και Συλλόγων του Δήμου μας.

Για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης.Διαβάστε περισσότερα: http://www.kifissia.gr/el/neaerythaia2φωτογραφίες : Μάριος Καραγεωργίου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds