ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Δύο σημαντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Λύκειο Δροσιάς σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και πρόληψης «Checkpoint» και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Θετική Φωνή».

By  | 

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Λύκειο Δροσιάς, η πρώτη στις 29 Μαρτίου και η δεύτερη στις 5 Απριλίου, με θέμα τον HIV/AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.

Για την πραγματοποίηση αυτών των δράσεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο ΑΚΤΙΟΣ που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει αυτή η συνεργασία.

Για την επαφή του Λυκείου με τον Όμιλο Άκτιο μεσολάβησε ο Δήμος Διονύσου και συγκεκριμένα η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Αρνής.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds