ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 10 Μαρτίου όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου

By  | 

Λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που θα πλήξει τις επόμενες ώρες και το Δήμο Διονύσου με χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό, την Πέμπτη 10/3 μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds