Δήμος Κηφισιάς

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

By  | 

Με μια εφαρμογή που ονομάζεται rescue verse και την δημιούργησαν μαθητές του 3ου ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για τον διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης όπου συμμετέχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα συμμετέχει το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς και ζητάει την δική σας ψήφο! Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές που άγγιξαν την περιοχή μας και σχεδόν το λύκειό τους τον περασμένο Αύγουστο, τα παιδιά εμπνεύστηκαν και δραστηριοποιήθηκαν από τα πρόσφατα γεγονότα του παρελθόντος ώστε η εμπειρία να γίνει έναυσμα δημιουργικότητας και πρόληψης.

Με τι τρόπο:

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο όπου με λεπτομέρειες μαθήτρια περιγράφει ακριβώς τι προσ΄φέρει η εφαρμογή και πως μπορεί να βοηθήσει ώστε το άτομο που την χρησιμοποιεί να βγει με ασφάλεια από ένα περιβάλλον κυκλωμένο από πυρκαγιά ή μετά σεισμό ή πλημμύρα. Το παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας εκπαιδεύει το άτομο με ψυχραιμία να δράσει ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ξεφύγει σε φιλική από τον χρήστη πλατφόρμα. Φανταστείτε ένα σχολείο όπου οι μαθητές θα μπορούν να εκπαιδευτούν ώστε σε παρόμοιες περιστάσεις να μπορέσουν να διαφύγουν με ασφάλεια. Αξιοσημείωτο είναι ότι το λογισμικό προσαρμόζεται ακριβώς στο περιβάλλον του σχολείου-οργανισμού.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δίνουμε θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στην Υπεύθυνη Καθηγήτρια του προγράμματος κα Δήμητρα Σουλτάτη, στον Δ/ντή του 3ου ΓΕΛ όσο και στους μαθητές που πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τους ευχόμαστε να διακριθούν για άλλη μια φορά καθώς το σχολείο έχει ήδη αρκετές πρωτιές και διακρίσεις σε αντίστοιχους παλαιότερους διαγωνισμούς.

Πως ψηφίζω:

Αν επιθυμείτε μπορείτε να ψηφίσετε παρακάτω κι εσείς με έναν πολύ απλό τρόπο.


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds