ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο είναι το σημαντικότερο θέμα του Δήμου

By  | 

Παναγιώτης Ιωάννου: Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο είναι το σημαντικότερο θέμα του Δήμου Με παρέμβαση του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τετάρτη 2 Μαρτίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» Παναγιώτης Ιωάννου αναφέρθηκε στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Ο κ. Ιωάννου αφού το χαρακτήρισε ως το «σημαντικότερο θέμα του Δήμου» ζήτησε από τη διοίκηση να διοργανώσει εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πολίτες αλλά και οι φορείς της πόλης. «Πρέπει να συζητήσουμε εκτενώς για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Η εκδήλωση πρέπει να γίνει άμεσα παρουσία του δημάρχου, του εισηγητή αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Μάλιστα τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πρέπει να διεξαχθεί πριν το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής». «Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να αντιμετωπίσει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα, με γνώμονα πάντα το καλό της πόλης» κατέληξε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds