ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρία χρόνια χωρίς τον Γιάννη Μπεχράκη

By  | 

Τρία χρόνια σήμερα από την ημέρα που ο Γιάννης Μπεχράκης έφυγε από κοντά μας.

Ήταν 2 Μαρτίου του 2019 όταν ο φωτογραφικός κόσμος έμαθε συγκλονισμένος για την απώλεια ενός από τους πιο σημαντικούς Έλληνες φωτογράφους αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Ο Γιάννης έφυγε νέος, μόλις 58 ετών, έχοντας να δώσει πάρα πολλά ακόμα, ενώ η φωτογραφική του ματιά σίγουρα θα μας προκαλούσε θαυμασμό, καλύπτοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν αυτά τα τρία χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι τον γνώρισαν από κοντά, έστω και για λίγο, θα τον θυμούνται πάντα με θαυμασμό ενώ όλοι μας θα τον θυμόμαστε μέσα από τις φοβερές φωτογραφίες του με τις οποίες προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο.

Τα λόγια του και οι εικόνες του λείπουν από την εποχή μας όσο ποτέ άλλοτε.

Πηγή: pttl.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds