Άρθρα

«Εξυπνο παγκάκι»στο ΚΑΤ προσφορά ροταριανών ομίλων

By  | 

Οι Ροταριανοί όμιλοι Κηφισιά, Κηφισιά Πολιτεία , Κηφισιά Καστρί και Κηφισιά Κεφαλάρι με την χορηγία της Ροταριανής Περιφέρειας 2470 του Διεθνούς Ρόταρυ την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 εγκατέστησαν ένα λειτουργικό «έξυπνο» παγκάκι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών μέσω USB , πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WI-FI ή κάρτας 4G του Νοσοκομείου, τροφοδοτεί την οθόνη με διαφορά μηνύματα και παρέχει νυχτερινό φωτισμό LED.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν : Η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και Υποδιευθύντρια της 1ης Υγιεινομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου ΚΑΤ Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η πΔ Ντόρα Κέμου, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Παναγιώτης Μαραγγέλης , η πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Πολιτεία Χριστίνα Καρτσιώτου , η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Καστρί Βίκυ Κατσαρή και ο Γραμματέας του Ρ.Ο. Κηφισιά Κεφαλάρι Αιμιλιανός Κατσαρός.

Είμαστε περήφανοι για την δωρεά στην τοπική κοινωνία και γιατί ακόμα μια φορά κάναμε πράξη το σύνθημα της ροταριανής χρονιάς «προσφέροντας αλλάζουμε ζωές»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds