ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους. Διατίθεται αλάτι στα Δημοτικά Καταστήματα. Συνίσταται στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους”

By  | 

Από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης του καιρού της ΕΜΥ  για αύριο Τρίτη 25/1 οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι εξίσου δυσχερείς. Συνίσταται αυξημένη και ιδιαίτερη προσοχή για τη σημερινή  και την αυριανή ημέρα. Οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους πεζοί ή με αυτοκίνητο στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης από το πρωί της Δευτέρας 24/1 με τα δυο  μηχανήματα έργου JCB που διαθέτει ανοίγει κεντρικούς δρόμους, ενώ με τον υπόλοιπο μηχανολογικό εξοπλισμό  του, το φορτηγό και το ειδικό όχημα που φέρει αλατιέρα,  γίνεται ρίψη αλατιού με τη συνδρομή του ανθρώπινου δυναμικού  της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Ποσότητες αλατιού είναι στη διάθεση των πολιτών και έχουν ήδη διατεθεί σε σακούλες από το Δημαρχείο Πεύκης και από το Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης.  Επίσης έχει διανεμηθεί σε καταστήματα και σε κεντρικά σημεία  των δύο Δημοτικών μας Ενοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί  και την Τρίτη 25/1 για την προστασία και την προφύλαξη των παιδιών.  

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι πολίτες που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6970609103 και 6970256512. Επίσης, από το Σάββατο  21/1 το πρωί και για όσο χρειαστεί βρίσκεται σε ετοιμότητα για λειτουργία, θερμαινόμενη αίθουσα, για όποιον πολίτη έχει ανάγκη, στο Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης, είσοδος από Ρήγα Φεραίου 9, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλέφωνο 2108062702

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds