Δήμος Κηφισιάς

Αστρολογικά νέα : γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

By  | 

Το 1ο δεκαήμερο της Παρθένου έχει γιορτή (Ήλιος στην Παρθένο)!Χρόνια σας πολλά‼! 
Ο Κυβερνήτης σας Ερμής …τρέχει γρήγορα. Μέχρι τις 5/9, θα πρέπει να έχετε ΄΄πάρει΄΄ … τις αποφάσεις σας! Εκτός από τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, θα χρειαστεί και οι υπόλοιποι σχηματισμοί να δώσετε βάση και προσοχή. (σε κάθε λεπτομέρεια, σε/από κάθε επίπεδο)! 
Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους λέει το μότο της Παρθένου, …άρα ξέρετε… τι θα πρέπει να κάνετε. Βάλτε σε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας και προετοιμαστείτε για τη νέα σεζόν, με όρεξη για συνεργασίες, αλλά πάνω απ΄όλα, με σύνεση και με λογική. Πέρα από τις καθημερινές …και υποχρεωτικές σας συνήθειες, είναι και κάποια άλλα πράγματα, που ίσως θα πρέπει, να δείτε στα σοβαρά. Ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα, στα σταθερά ζώδια Υδροχόος και Σκορπιός, δεν διευκολύνουν… τα πράγματα! (από άποψη ροής) 
Το ψυχολογικό περιβάλλον (η αναποφασιστικότητα της Σελήνηςαπό τον Ζυγό στον 8ο οίκο, εγκυμονεί κινδύνους για τις αποφάσεις σας. Θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα τολμηροί, αλλά σε καμία περίπτωση βιαστικοί. Όσο περισσότερο είστε εστιασμένοι στους στόχους σας, τόσο καλύτερο, θα είναι και το αποτέλεσμα. Η ανάγκη σας για συνεργασία γίνεται έντονα ορατή. Το προσωπικό σας περιβάλλον, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα φυσικά, θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες. (που θα επικρατήσουν …το επόμενο διάστημα).
Όσοι θελήσετε να κάνετε νέες αρχές, τότε να το δείτε σοβαρά. Αυτό που θα επιλέξετε …θα πρέπει να είναι λειτουργικό και χρήσιμο. Η ανάγκη της προσφοράς θα γίνει πιο ορατή και οι ομάδες θα παίξουν …καθοριστικό ρόλο.  


Ο Ήλιος στην Παρθένο!
Ο ηλιακός μήνας της Παρθένου είναι πάρα πολύ σημαντικός, γιατί λόγω timing, κλείνει τον κύριο άξονα του με τον Ιχθύ. Ο άξονας της προσφοράς και της υπηρεσίας, αλλά και της εργασίας και της υγείας, προσπαθεί να βρει, ένα νέο …και πρακτικό έδαφος …εφαρμογής! 
Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κινητοποιεί τον κόσμο συνολικά. Οι πολιτικοί αλλά και η πολιτική συνείδηση κάθε πολίτη, …ίσως, θα γίνει η αιτία, για έναν γόνιμο …ή όχι …διάλογο!!   
Πολλά μυστικά δεν θα βγουν στη φόρα, αν και ο ωροσκόπος θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση! Η έκπληξη όμως,…πάντα θα βρίσκεται προ των πυλών! Οι ανατροπές σε ότι αφορά συμφωνίες, είναι πολύ πιθανό να συμβούν! 

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε συναισθηματικές δηλώσεις κάθε τύπου, γιατί να ξέρετε, τα πράγματα, δεν είναι έτσι ….όπως μας φαίνονται! Υπάρχουν ανεκπλήρωτοι πόθοι… σε συναισθηματικό και ασυνείδητο επίπεδο. Καλό θα είναι, να είστε μετρημένοι στα λόγια σας! Κρατήστε τα προσχήματα, με ιδιαίτερη προσοχή!

Αύριο θα έχουμε τα ζώδια!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds