Άρθρα

Φίνος Φιλμ: Αποχαιρετά το 2021 με ένα ξεκαρδιστικό ΒΙΝΤΕΟ

By  | 

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2021.

Στο βίντεο εμφανίζονται ηθοποιοί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που έγραψαν ιστορία, όπως ο Θανάσης Βέγγος, o Κώστας Βουτσάς, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Χρόνης Εξαρχάκος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Μάρθα Καραγιάννη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλοί άλλοι.

«Άλλη μια χρονιά με δυσκολίες και πανδημίες έφτασε στο τέλος της, αλλά τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη. Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά!!» αναφέρει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα του βίντεο.

https://www.facebook.com/watch/?v=1673514579651828&t=0

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds