ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κρητικά Κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

By  | 

Γ. Πατούλης: «Αποτελείτε τους θεματοφύλακες της παράδοσης και της ιστορίας μας»

IMGL2512-1-1000x667

Με μαντινάδες, χορούς και παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε θερμά τα μέλη του Ομίλου και τον Πρόεδρό τους Γ. Πετράκη, ευχαριστώντας τους για τη συμβολή και την συνεισφορά τους στην παράδοση, αλλά και σε εκδηλώσεις όπως αυτή που συνδιοργανώθηκε στο Ηρώδειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού.

IMGL2457-1-1000x667

«Η προσφορά σας στην παράδοση, αλλά και στην κοινωνία είναι σημαντική και σας συγχαίρω. Η συγκίνησή μου είναι ιδιαίτερη σήμερα καθώς βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που κατάγονται από το ίδιο νησί με τους γονείς μου. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αποτελείτε τους θεματοφύλακες της παράδοσής μας. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που θα έχει πολιτιστικό και κοινωνικό πρόσημο.  Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη Αττική. Χρόνια σας πολλά».  

IMGL2586-2-1000x725

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ομίλου  Γ. Πετράκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη μέχρι τώρα συμβολή του στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την Αυτοδιοίκηση και του αφιέρωσε μια κρητική μαντινάδα: «Δύσκολο είναι το έργο σου και το κατέχουν ούλοι μα πετυχαίνεις πάντοτε το στόχο σου Πατούλη»!

IMGL2492-1-1000x667

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds