Δήμος Κηφισιάς

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

By  | 

Το πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», στολίστηκε με παιδικές ευχές έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Εκάλη, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Τα παιδάκια της σχολής Μάνου έγραψαν 180 ευχές όπως αγάπη, υγεία, χαρά, ζεστασιά πάνω σε χριστουγεννιάτικες μπάλες τις οποίες στην συνέχεια τοποθέτησαν στο δέντρο.

Μια ζεστή  εκδήλωση στο πνεύμα των εορταστικών ημερών που οργάνωσε η Δημοτική Ενότητα Εκάλης και ο Αντιδήμαρχος Μάνος Μαρκεσίνης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds